Slet tippet fra rejseguiden

Sletter du tippet, kan du altid tilføje det igen senere.

Gem i din rejseguide


Giv din rejseguide, som tippet skal gemmes i, et navn:

Vælg hvilken eksisterende rejseguide tippet skal gemmes i.

Bekræft sletning

Bekræft sletning

Er du sikker på, at du vil slette tippet?

Tilføj kommentar

Kolymbia

Holiday Village Rhodes

Trin 1 af 5


Angiv geografisk område

Her angiver du, om det du tipper om, ligger i et større geografisk område, f.eks. en kommune eller ø.

Angiv by

Her angiver du byens navn

Angiv adresse

Her angiver du adressen

Er du enig?

Kom med din mening og giv et tip om Holiday Village Rhodes!

Fakta

Anmeldelse(4)

Information fra StarTour.dk 

Holiday Village Rhodes i Kolymbia er et moderne og komplet ferieresort, hvor dagene kan tilbringes med aktiviteter og afslapning. All Inclusive indgår uanset hvilken indkvartering du vælger, og der er kort gåafstand til stranden.

Brussels Road, Kolymbia, Rhodes, Greece.
-22 410 572 00

Sted: Europa | Grækenland | Rhodos | Kolymbia | Kategori: Hotel/Overnatning

Rapporter indholdet
 / 
Muldebergs anmeldelse:

Var på Holiday Village Rhodes juli 2011, 2 voksne og 1 barn(8år) Perfekt sted for solbadning, masser af pool-plads, skøn mad, super rengøring og alt i alt fantastisk betjening og personale som tydeligvis elsker børn i alle aldre. Der var lille minus da vi var afsted at antallet af danskere ku tælles på 2 hænder. Vi ku godt forestille os at tage dertil igen sommer 2012, hvis Star Tour kunne informere om der rejser flere danskere dertil nu.

24-08-2012

Nøgleord: flot og rent god service godt vandland lækker mad stort poolområde utrolig børnevenlige personale

Tilføj kommentar Rapporter indholdet
Den solbrunes anmeldelse:

Sidder netop hjemvendt fra Holiday Village, Rhodos i vores sofa. Vi havde store forventninger til et ssss+ og jeg må erkende at de blev indfriet 110%. Fantastis hotel, betjening, mad, omgivelser. Hotellet er delt i 2 områder. En afdeling til afslapning og et aktivitetsområde delt af en vej. Alle spisesteder ligger i aktivitetsområdet - dog ligger der en poolbar i afslapningsområdet som serverer lette sandwich. De 2 områder er forbundet af en tunnel. Vi havde 2 piger med - på 3 og 8 år. Begge ville gerne blive 1 uge mere. Dette hotel kan ikke anbefales nok. Er simpelthen perfekt. Håber ikke Star Tour tager det af programmet.

Tilføj kommentar Rapporter indholdet
LBSs anmeldelse:

Det er det bedste hotel vi har boet på i mange år. Personalet fik os til at føle at vi var æresgæsterne, i alle 14 dage. Alle var bare så søde og venlige. Maden var, lige som hotellet, det bedste vi har oplevet i mange år. Der var faktisk muligt at få noget forskelligt at spise hver dag, i alle de 14 dage vi var der. Selvfølgelig var der også ting som gik igen fra dag til dag, kartofler, ris, pomfritter osv. men der var også ting som kun var der den ene dag, og det var bare helt perfekt. Mange forskellige salater, stort frugtbord, fantastisk dessertbord, og show cocking hver dag, hvor mad og dessert blev lavet mens man stod og så på, bare for lækkert. Der var også forskellige temaer nogle af dagene, og vi var specielt vilde med den Japanske dag, vi har aldrig fået så lækker en sushi som vi fik der.
Og igen, STOR ROS, til alt personalet, der var ingen sure ansigter nogen steder, og hvis nogle af personalet havde en dårlig dag, så skjulte de det i hvert fald godt, for vi så ikke nogle.
Det her hotel, Holiday Village Rhodos, er bestemt et hotel vi vender tilbage til, det er helt sikkert.

Nøgleord: bedste hotel vi har være på :-)

Tilføj kommentar Rapporter indholdet
MortenSos anmeldelse:

Bedste ferie - Var afsted på ovennævnte hotel sommer 2013 Hotellet lever mere end op til forventningerne, her bliver man ikke skuffet over kvalitet, omgivelser og servicen. Som andre skriver, så møder man ikke ansatte, uden at de er imødekommende, smilende og snaksaglige. Det korrekt at der ikke er voldsomt mange danskere på dette hotel. Jeg synes nu det er fint, der er forskellige nationaliteter. Rent personligt, tager jeg ikke på ferie i udlandet, for at møde danskere. :-) Rengøringen er grundig og god, poolområderne store og hyggelige. Altid plads på liggestolene. Hvis man ønsker at bo centralt med liv omkring sig, så er det måske ikke stedet, dog ligger Rhodos by 45 min derfra i bus, så det er oplagt at tage dertil. Hotelbuffeten er super god, selvom man er der i 14 dage, så er man også klar til anden mad :)
Kort og godt, så vil man ikke fortryde et besøg her, vi har netop bestilt hertil igen sommeren 2014 Det fungerer simpelthen så godt, og børnene og forældre nyder ferien i fulde drag, så 14 dage blæser afsted på et øjeblik.

Nøgleord: 5 stjerner alle pengene værd - hotel børn børnevenligt god mad god service luksus pool

Tilføj kommentar Rapporter indholdet